Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V ulicích Londýna zítra zavládne veselí. Nejoblíbenější člen královské rodiny, benjamínek princ George, má první narozeniny, a to si žádá pořádné oslavy! Malý čipera si navíc pospíšil a už několik týdnů ťape po svých bez pomoci maminky Catherine (42). Do podoby však roste hlavně tatínkovi, jak se můžete přesvědčit z fotografií...

Královská rodina k příležitosti princových prvních narozenin uveřejnila snímek, který byl pořízen během rodinné návštěvy výstavy motýlů v londýnském Natural History Muzeum ze začátku července. Fotografie tak dokazují, že sám ovládá krůčky už minimálně tři týdny.

Princátko přitom jako by z oka vypadlo tatínkovi. Na černobílé fotografii, kde William (41) už bravurně běhá v zahradách Kensingtonského paláce, mu sice byl už rok a půl, ale jejich podoba se nezapře. Na momentce z oficiální návštěvy Nového Zélandu v roce 1983 s rodiči mu bylo deset měsíců.

Reklama

Další články

Načítám