Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamela Anderson (56) momentálně skáče z náruče do náruče. Všechny jsou ale pro ni už důvěrně známé. Nejslavnější Playmate všech dob tíhnoucí k bývalým láskám sice před několika dny po půlroce manželství požádala o rozvod se staronovým chotěm Rickem Salomonem (46), čímž přesně zopakovala historii z roku 2008, kdy se poprvé rozváděli po té samé době, ale jak je vidět, Pamela v tom stále nemá jasno. Zatímco minulý týden se tulila k dalšímu exmilenci Chuckovi Zitovi, ve středu už to byl zase Rick, komu věnovala své polibky.

Ve vztazích se tato seriálová záchranářka plácá jako ryba na souši a zachránit by potřebovala spíš ona. Vznětlivá herečka nejspíš podala žádost o rozvod se Salomonem u losangeleského soudu po některé z bouřlivých hádek a na několik dní z prstu sundala snubní prsten.

V jakém rozpoložení však dvojici v Malibu načapali paparazzi, už se podívejte sami. Že by šlo zrovna o sladké usmiřování? Oba navíc měli snubní prsteny opět na svém místě…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám