Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se objevili na otevření nehtového studia neteře Marie Rottrové (82), tak jsme se ptali českých celebrit, na jaké zkrášlovací procedury si potrpí.

„Jsem známá tím, že miluju lakování nehtů. Dělám nehty i jiným. Jsem uchvácena novými barvami a technikami. Hodně využívám manikúru a pedikúru," nechala se slyšet Kristina Kloubková. Moderátorka Televizních novin je taková neprofesionální manikérka a stará se o nehty většiny svých blízkých. Nehty své dvouleté dcery ale zatím odmítá zdobit. „Řekla jsem jí, že až bude starší, tak ji všechno naučím."

A jak je na tom s péčí o zevnějšek Jana Doleželová (42)? „Chodím často na masáže," svěřila se nám Miss České republiky za rok 2004, která před zkrášlováním prý dává přednost sportovním aktivitám. Na rozdíl od Kristiny Kloubkové si modelka třeba příliš nepotrpí na manikúru. „Hraji na piano, tak nemůžu nosit dlouhé nehty. Věnovala jsem se pianu od šesti do osmnácti let. Chodila jsem dvakrát týdně do hudební školy. Vystupovala jsem na okresních olympiádách," řekla nám v rozhovoru Jana a jedním dechem dodala: „Na Miss World v Číně jsem vystupovala se hrou na klavír. Je to jeden z mých koníčků, který mě uklidňuje, vypnu a myslím jen na hudbu," říká Doleželová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám