Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud chcete hádat, a ne se hned podívat do fotogalerie na jméno, vězte, že na pláži v pátek oslavovala Den nezávislosti známá R’n’B zpěvačka, která proslula ještě jako náctiletá hitem When You Look At Me. Dnes je jí už dvaatřicet, vychovává čtyřletou dceru a je právě po rozchodu se snoubencem Jasem Princem.

Kráskou, která si takto bezstarostně pobíhala a tancovala v písku, je Christina Milian. Zpěvačka odjela s kamarádkou a dcerou Violet do Malibu, a rozhodně nevypadala po rozchodu nijak zdrceně. S Jasem přitom strávila čtyři roky a měli se brát. Jenže před dvěma týdny se zpěvačka odstěhovala z jejich společného domu a pár oznámil, že ruší zásnuby.

V minulosti Milian tvořila pár ještě s hercem a moderátorem Nickem Cannonem, současným manželem Mariah Carey. Po dvou a půl letech se s ním rozešla kvůli jeho četným nevěrám. Následoval vztah s muzikantem Teriusem Nashem známým jako The-Dream, jehož později pojala za manžela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám