Hlavní obsah
Článek

Snad každý den je na obrazovce televize Nova, ale málokdy před kamerou nechá vyniknout své luxusní tělíčko. A že ho tedy nádherné má! Krásná Veronika Sasková, reportérka Televizních novin, celý život sportuje (dříve i závodně) a na její postavě je to znát. Kromě toho ji příroda obdařila opravdu bujnými vnadami. Mrkněte na fotky!

„V Egyptě jsem byla pracovně, ale co jsem tam dělala, je zatím tajné,“ směje se tajemně blonďatá sexbomba. Muži z ní sice šílí, ale šíleli by ještě víc, kdyby jen tušili, co většinou pod společenskými šaty ukrývá. Protože je bývalou mistryní světa ve fitness aerobiku, její tělo prostě nemá chybu!

„Dřív jsem se sportem živila. Deset let jsem dělala gymnastiku a pak i fitness aerobik. Byla jsem lektorkou, ale také jsem závodila. Sport miluju, ale pět let se mu aktivně nevěnuju. Teď se zase snažím dávat do kupy, abych neztloustla,“ říká sympaťanda Veronika. Z ní a z jejích kolegyň z bulvárního pořadu Prásk byli domorodci v Egyptě na větvi.

„Co na to říct… Bylo to s nimi bezvadné. Ale nic, vrátily jsme se, takže z nás tak vydření asi nebyli,“ směje se závěrem reportérka, která brala pracovní dovolenou jako přípravu na filmové Karlovy Vary. Našla si ale čas i na opalování. A pořádně jí to proto sekne!

Reklama

Další články

Načítám