Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejvnadnější operní pěvkyně Andrea Kalivodová už se moc těší na narození svého prvního potomka. Těhotenství čerstvě vdané pěvkyni moc sluší a s manželem momentálně řeší, jaké dají synovi jméno.

Super.cz sice nedávno prozradila, že pojmenují syna jménem Adrian, stoprocentní to ovšem ještě není. A s novomanželem tuhle zásadní otázku stále řeší. „Jak to nakonec dopadne, není důležité. Chceme miminko zdravé, usměvavé a na tom, jak mu budeme říkat, nezáleží,“ svěřila se Andrea na devatenáctém ročníku výstavy textilních a dřevěných hraček, společenských her a výukových kapsářů pro zdravotně postižené i zdravé děti, které vytvořily pod názvem Léto plné hvězd výtvarnice Olga Černohorská a Ivana Kárníková.

Nastávající maminka, která na charitu slyší, si hned po tom, co zazpívala hostům akce, šla vybrat nějakou tu hračku pro svého potomka. Testovala, zkoumala a přebírala a nakonec skončil v jejím náručí pes. Vycpaný, ale téměř odpovídající realitě.

„Jak jsem řekla, syn bude zřejmě Adrian a jméno pro tohohle psíka už také mám. Je a bude to Azor,“ kategoricky uvedla Andrea a se zájmem se šla podívat po dalších exponátech, které by mohly jejího potomka v blízké budoucnosti zaujmout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám