Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zní to neuvěřitelně, ale jedna z nejkrásnějších Slovenek Karolína Chomisteková je od rozchodu s fotbalistou Patrikem Černotou už rok nezadaná. Jak je to vůbec možné? „Kdybych to věděla, tak bych asi nebyla v takové situaci," rozesmála se svým kouzelným způsobem Miss Slovensko 2013, když jsme ji zpovídali.

Kráska s širokým úsměvem, kočičíma očima a dlouhou hustou hřívou tmavých vlasů, která je právem připodobňovaná k topmodelce Adrianě Limě, je jistě bombardovaná pozváními na rande. „Nápadníci jsou vždy, pokud je žena nezadaná. Muži jsou přece jen dobyvatelé. Zatím ale nepřišel ten pravý," říká.

A jak tedy vypadá její ideální partner? „Vysněný typ muže mám. Je to člověk, kterého vnímám od malička, obdivuji jeho vlastnosti, chování a vztah k rodině. Je to můj taťka, který má úžasné vlastnosti. Kdybych takového muže potkala, tak ho beru všemi deseti," říká modelka, ze které by Sigmund Freud měl jistě radost, a jedním dechem dodává: „Pokud člověk celý život vyrůstá v něčem, co je ideální, tak si pro sebe hledá to stejné."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám