Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ta má ale krásnou postavu! Česká Vicemiss Michaela Štoudková (38) ji plně zúročila při natáčení videa pro kampaň módní návrhářky Terezy Vu, která připravila plavkovou kolekci. Míša za poslední rok výrazně zhubla a její tělo teď nemá jedinou chybičku, takže byla jasnou volbou.

"Zadarmo to není. Musím cvičit, držet se v jídle. Prvotní zhubnutí bylo stresem, rozcházela jsem se s partnerem. Ale pak už to bylo potřeba udržovat, jinak by byla kila zase hned nahoře," prozradila Super.cz Štoudková.

Míša se stále aktivně věnuje modelingu, ale už si hledá i zadní vrátka. "Pořád mě to ale drží u módy. S Nikol Moravcovou a dvěma kamarádkami máme módní blog a pokukuju třeba po práci stylistky u nějaké módní firmy. Bavila by mě i třeba práce v reklamce. Určitě nikdy nebudu dělat práci, kdy je potřeba vysedět hodiny v kanceláři, jsem tvůrčí typ. Ráda něco vymýšlím," dodala Štoudková, která je momentálně single.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám