Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Když je máš, tak je ukaž, a když je nemáš, tak ukaž záda.“ Tak toto nepsané pravidlo stylistů si vzala za své Lenka Vacvalová (34) a přetvořila si ho lehce pro svou potřebu. Na večírek módní televize vyrazila ve velmi odvážných šatech, které víc odhalovaly, než zakrývaly.

„Dress code na tuto akci byl Fashion is my passion, tak jsem přemýšlela, co by se na tuhle příležitost hodilo. Tyto šaty mám odložené hrozně dlouho, koupila jsem si je na bazaru Báry Nesvadbové, a stále jsem přemýšlela, kam si je vezmu. Dnes jsem otevřela skříň a bylo mi jasné, že dnes je jejich den,“ rozmluvila se moderátorka o šatech z dílny slovenského návrháře Lukáše Kimličky.

Je pravda, že by rafinovaně střižený flitrový model mohl na ženě plnějších tvarů působit vulgárně, u Vacvalové je ale vše v pořádku, a to včetně trávově zelených střevíců, které si se zlatem a zrzavými vlasy rozumí.

Reklama

Další články

Načítám