Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stovky fanoušků Michaela Jacksona (†50) se ve středu v losangeleském Forest Lawn Memorial Parku účastnily pochodu k pětiletému výročí jeho úmrtí. Uctít popovou legendu přijeli lidé nejen z Kalifornie, ale i z okolních států, a dokonce i z Austrálie a Evropy. Místní trávník se tak za několik hodin proměnil v obrovské vzpomínkové místo.

Kromě spousty fotografií, vzkazů, svíček a vlastnoručně vyrobených předmětů s Michaelovou podobiznou nešlo přehlédnout obrovské množství růží, na které se podařilo získat prostředky díky internetové kampani One Rose For Michael. Do projektu Růži pro Michaela se zapojily tisíce zpěvákových fanoušků, a tak bylo připomenutí pěti let ode dne, kdy hudba přišla o svou legendu, ve Velkém mauzoleu ve Forest Lawn velmi slavnostní a dojemné zároveň.

Chybět nemohlo ani několik skalních fanoušků, kteří se dostavili v převleku za Jacksona a na jeho hudbu předvedli zpěvákovy nezaměnitelné taneční kroky a pohyby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám