Hlavní obsah
Článek

Po působení v seriálech Světla pasáže, Ordinace v růžové zahradě či Vyprávěj se bude herečka Lenka Zahradnická opět pravidelně objevovat v televizi. Super.cz zjistil, že expřítelkyně Tomáše Kluse a Vojty Dyka dostala roli v novém seriálu televize Prima Svatby v Benátkách. Lenka má už odtočeno několik dílů a moc se jí nová herecká příležitost zamlouvá. „Doufám, že se na to budou diváci koukat. S Martinem Krausem hrajeme manželský pár, ve kterém to neustále jiskří a stále se něco děje."

Se svou seriálovou postavou Lenky Fořtové má herečka společné křestní jméno, další podobnosti prý ale hledat nemáme. Zejména nemá Zahradnická se svou postavou společnou bláznivou posedlost po svatbě, přestože je momentálně zadaná, tak prý na svatbu nemyslí.

Vtipné ale je, že se Zahradnická už poněkolikáté zhostila role zdravotní sestry. V Ordinaci se zhostila role Alenky Veverkové a sestřičku si zahrála i v reklamách. „Máma mi vysvětlila, že na tohle povolání nemám povahu, což jsem pak sama pochopila. Skončila jsem jako herečka a pomalu se mi to vrací, protože zdravotní sestry hraju. Říkám si, že je to osud, že to tak asi má být," říká Zahradnická.

Mnohokrát se prý potvrdilo, že Zahradnická by měla zůstat na prknech, co znamenají svět, a v nemocnici by se měla objevovat přinejhorším jen jako pacient. „Bojím se krve a omdlívám. Když jsme byli na exkurzi v nemocnici a pánovi tam vytahovali vodu z kolene, tak jsem se skácela na zem. Nemohla bych být zdravotní sestra," směje se.

Reklama

Další články

Načítám