Hlavní obsah
Článek

I když manžel tragicky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) často novinářům vyhrožuje a často je i kritizoval, život po boku hvězdy mu učaroval. Do kamer mluvil s neskrývaným potěšením, ještě větší ale prý dával najevo v soukromí. Být v médiích a získávat tím pádem i velkou slávu se mu líbilo. „Nadšeně se mi chlubil, jak ho poznali turisté a zdravili ho a Ivety si ani nevšimli,“ vzpomíná kamarád říčanského bezpečáka.

„Tvrdil, že spolu s Ivetou se jel projet po Karlových Varech v kočáře. Najednou k nim přistoupila skupinka lidí a ptala se ho, jestli je to opravdu on. Zato Ivety si nikdo ani nevšiml. A to vyprávěl s takovým uchechtnutím a potěšením, že je pro lidi už celebrita, až mi to připadalo divné,“ řekl Super.cz muž.

Že nebude daleko od pravdy, ostatně potvrdila i Iveta. Ta o podobném zážitku vyprávěla v již zaniklé televizi Pětka. „Pan Rychtář, to je celebrita,“ popisovala s neskrývanou ironií při cestě autem za maminkou na Moravu. Její druh nehnul ani brvou, vnitřně ale patrně cítil uspokojení.

Reklama

Další články

Načítám