Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Milušku Bittnerovou jsme na žádném večírku pořádně dlouho nepotkali. "Mám spoustu práce, možná až v létě. Hraju ve čtyřech divadelních hrách, s nimiž jezdíme na zájezdy po celé republice, a jako novinku jsem si ještě přibrala pořad Dvanáct ve dvanáct na Českém rozhlase, takže musím pilovat spisovnou řeč, jelikož to posluchači vyžadují," vysvětlila.

"A hlavně jsem netušila, kolik času mi zabere Miss Junior, kde jsem vedoucí projektu. Máme za sebou první čtyři castingy, a byla jsem v šoku, že i když jsme inzerovali, že dívky nesmějí mít BMI pod 17,5, tak jsme objevili už čtyři anorektičky. Holky nám totiž lhát o mírách nemohou, sami si je měříme a převažujeme," prozradila herečka.

Jelikož jsme se potkali na akci, kde spolu se zpěvákem Petrem Jandou (81) zamražovali legendární džíny, tak se Miluška oblékla také do džínového. V šatech, jejichž knoflíčky se v určité části už nedaly přes její vnady dopnout, byla reklamou na to, že anorexií rozhodně netrpí.

"Sama na sobě cítím tlak médií, ale nemám ambice stát se modelkou v Miláně. Mám svoje tělo ráda takové, jaké je, a zrovna tak to říkáme i našim soutěžícím. "Chceme zvolit zajímavou holku z masa a kostí, ne chrastící věšák na šaty," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám