Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S příběhy o úžasném zhubnutí se sice v posledních letech roztrhl pytel, ale některé opravdu stojí za to vidět. Zvlášť tehdy, když se díky notné porci sebezapření a především pevné vůli změnit životní styl a jídelníček zrodí kráska, kolem které teď bez povšimnutí projde jen málokdo. Třiadvacetiletá Keri Irvine z Liverpoolu je přesně tím případem…

Vše začalo momentem, kdy Keri poprvé spatřila fotografie z dovolené ve španělském prázdninovém letovisku Benidorm, kam minulý rok odjela s přáteli. Do té doby si nepřipouštěla, že je s jejím tělem něco v nepořádku, a dokonce si podle svých slov připadala celkem štíhlá a hezká. Fotky ji ale vrátily zpátky na zem a přesvědčily o opaku.

Bývalá prodavačka z módního řetězce Primark dosahovala tou dobou váhy 108 kilogramů, čímž se podle tabulky dozvěděla, že spadá do kategorie obezity II. stupně, která představuje vysoká zdravotní rizika.

Ani ne po roce je však z Keri úplně někdo jiný. Vejde se dokonce do jedné nohavice svých dřívějších kalhot a vynikl i její půvabný obličej…

Reklama

Další články

Načítám