Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (39) a jeho švagrová Pippa Middleton (40) k sobě mají blíž, než se čekalo. Že by se tak naplňovaly naděje řady Britů, že se mladší bratr vévody z Cambridge Williama (41) dá brzy dohromady s mladší sestrou vévodkyně Kate (42)?

Pippa a Harry spolu flirtovali už na královské svatbě. Ještě víc se ale sblížili při čajovém dýchánku v baru Troubadour, kam si spolu před časem vyrazili, prozradil magazínu Grazia zdroj blízký královské rodině.

„Pippa cítí, že může s Harrym mluvit úplně o všem a od královské svatby k sobě mají opravdu blízko,“ řekl zdroj. „Stále si telefonují a od svatby se setkali nejméně pětkrát. Jednou si dokonce dali čaj v Harryho bytě v paláci Clarence House,“ prozradil.

Pippa i Harry v poslední době prožívají turbulence v osobním životě. Mladší sestra vévodkyně Kate se podle některých zpráv rozešla se svým přítelem Alexem Loudonem a princ těžce prožívá krach vztahu s Chelsy Davy. „Velice Harrymu pomohla během jeho rozchodu s Chelsy Davy a on jí to teď vrací,“ řekl zdroj, podle nějž si mladí lidé dokonce pro sebe navzájem vymysleli přezdívky.

Pippa Harrymu v nadsázce říká „kapitáne“ s odkazem na jeho vojenskou hodnost, princ si zas ze své švagrové utahuje kvůli fámám, že na svatbu přišla naostro. „Pippa si myslí, že princ má opravdu neomalený smysl pro humor,“ uzavřel zdroj.

Reklama

Další články

Načítám