Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová Česká Miss Earth Nikola Buranská (32) se objevila na módní show společně s ostatními vítězkami soutěže krásy, a jako u jediné si hosté kladli otázku, o kterou dívku jde. Nikola byla k nepoznání. Zatímco ve finále zabodovala s navlněnými vlasy, nyní si je nechala vyžehlit. A na molo tak vyšla úplně cizí dívka.

"I holky v zákulisí mě málem nepoznaly. Přírodní mám vlasy vlnité, teď je mám po dlouhé době vyžehlené. A docela mě to baví. A taky jsem si trošku nechala změnit barvu, jsou teď tmavší," řekla Super.cz Nikola, která už je čtyři roky šťastně zadaná. A jako ostatní vítězky soutěží krásy nemusí hledat svého vysněného fotbalistu či hokejistu. Ona už ho má dlouho doma.

Svatbu ale s fotbalistou Filipem Novákem neplánují. "Necháváme tomu volný průběh. Jsme spolu čtyři roky, myslím, že na to mám chvíli ještě čas. Po Miss je to mezi náma tak úžasné, skvělé, že není třeba nic řešit a měnit, prozradila Nikola, která pendluje mezi Prahou a Libercem, kde její partner žije.

"Našla jsem si malý byt v Praze, ale pořád dojíždím do Liberce. Když není práce, sbalím se a jsem s přítelem. Je to jenom hodina cesty," dodala Česká Miss Earth.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám