Hlavní obsah
Článek

Kdo s čím zachází, s tím také schází? Josef Rychtář (65) se po boku Ivety Bartošové (†48) proslavil jako neurvalec, který pro výhrůžky fyzickou likvidací a prý i vyvražděním rodiny nejde daleko. Nyní, kdy se i kvůli svému egu a neústupnosti ohledně neléčby Bartošové svým způsobem částečně mohl podílet na její smrti, se obrací karta a vše se mu vrací jako bumerang. „Je vystrašený a zdeptaný, volá mu spousta rozhořčených fanoušků Ivety a vyhrožují mu, že ho zavraždí!“ dozvěděli jsme se.

Nejen jeho případný podíl na sebevraždě zpěvačky, ale také jeho velmi speciální způsob truchlení před kamerami a fotoaparáty rozzuřil značnou část fanoušků Bartošové. Jeden z nich mu už dal dokonce nakládačku.

Jenže někteří se ho pravděpodobně rozhodli začít spíš deptat. „Volají mu ve dne v noci a vyhrožují mu nejrůznějším způsobem. Někde jsou jen nadávky, ale objevují se i pohrůžky smrtí,“ tvrdí zdroj blízký vdovci.

Ten se i z toho důvodu sesypal a kdo ví, zda právě tlak anonymů nemůže za to, že se rozhodl ještě jednou začít jednat s rodinou Ivety ohledně okolností jejího pohřbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám