Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťána Kuchařová se dodnes může jako jediná Češka honosit ceněným titulem Miss World. Korunku světové královny krásy by ale vůbec nezískala, kdyby se roku 2006 nestala Miss ČR.

Kráska, která před osmi lety byla na druhém místě za Táňou, tak bohužel skončila ve stínu úspěšné vítězky. Zato 2. Vicemiss Renáta Czadernová dokázala třetí místo v klání krásy, které opanovala nedostižná Kuchařová, perfektně zúročit a dnes je oblíbenou moderátorkou Televizních novin.

1. Vicemiss se tehdy stala půvabná tmavovláska Kateřina Pospíšilová, o níž dnes už není vůbec slyšet. Půvabů měla přitom na rozdávání. Díky úspěchu na Miss si ji ale pamatují skalní fanoušci seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde si Kateřina zahrála.

Pospíšilová totiž namísto přehlídkových mol zabrousila do hereckých vod a diváci mohli její sexy křivky obdivovat v seriálech Ošklivka Katka či Dokonalý svět. Nádhernou postavu nedoceněné Vicemiss si připomeňte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám