Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Gábina Dvořáková začíná čtvrtý měsíc těhotenství a stále se věnuje modelingu. Na soutěži Svatební šaty roku v Karlových Varech předvedla model své kamarádky, módní návrhářky Terezy Sabáčkové. A v šatech už bylo znát, jak se jí klube bříško.

"Předvádělo se mi skvěle. Je pravda, že ten celý den zkoušek byl na mě dlouhý," řekla Super.cz Gábina, která si první tři měsíce těhotenství zrovna neužívala. "Tento týden je to už lepší. Ale co jsem zažívala první trimestr, to bych nikomu nepřála. Žádné ranní nevolnosti, měla jsem je celodenní. Teď už je to jen občas," upřesňuje.

Gábině svatebky neuvěřitelně slušely. Otázkou je, kdy se stane nevěstou i v reálném životě. Žádost o ruku doposud od Vaška Noida Bárty nepřišla, a tak se uvidí, zda z krásné Dvořákové bude nevěsta ještě před porodem jejich prvního potomka.

Pár zatím netuší, zda očekávají narození holčičky, nebo chlapečka. "Oba si nějak myslíme, že to bude kluk. Ale je to úplně jedno. Hlavní je, aby bylo miminko zdravé," řekla Super.cz Dvořáková. A co říká na veselku? Svatbu nechávám na Vaškovi. On je chlap. Že bychom se třeba domlouvali, to ne. Jestli to bude teď, nebo potom, neřeším. Ale určitě bych svatbu chtěla. Chci, abychom byli rodina se vším všudy," dodala Dvořáková.

Reklama

Další články

Načítám