Hlavní obsah
Článek

To je ale roztomilá holčička! Jde o dnes známou missku, která soutěž krásy vyhrála v osmnácti, ten samý rok získala i titul nejkrásnější dívky Evropy. Pochází z Moravy a na svůj původ je náležitě pyšná. Navíc netrpí nemocí missek a dodnes žije s mužem, který jí před lety ukázal kouzla lásky. Víte, o koho jde?

Děťátko na fotce je Miss ČR 1995 a Miss Europe z toho samého roku Monika Žídková (36). Sympatická a skromná žena, kterou šoubyznys nestačil zkazit ani za dvacet let. Stále každý večer usíná a ráno se probouzí v naručí manžela Petra, který byl její první láskou.

Mají spolu dvě dětičky, které jsou středobodem jejího světa. Tvrdí se o ní, že jako matka funguje na sto dvacet procent a rodina má za každých okolností přednost.

Na módních molech se sice ještě sem tam objevuje, už je to ale sporadicky. Spíš už je dnes známá v jiné roli. „Soustředím se hlavně na moderování. Také nyní spolupracuji se slavným dietologem Rajko Dolečkem, se kterým jsme na trh uvedli výrobek na regulaci tělesné hmotnosti,“ pochlubila se nám.

Monika je celý život věrná Moravě. Žije v Kravařích u Opavy a do Prahy by ji nedostali ani párem volů. I tak má úspěch v podnikání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám