Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Nikol Moravcová (36) na sobě musela pořádně zamakat, aby mohla ztvárnit roli v připravovaném snímku Modelky s.r.o. Jak je vidět na snímcích z natáčení, dívka s nedokonalým tělem by v outfitech, jež jsou pro roli předepsány, vypadala přinejmenším trapně.

Nikol si totiž musela obléknout krajkové šaty, které dávaly jen malý prostor fantazii. Byly tak průsvitné, že pod nimi byl vidět každý detail spodního prádla. Vlastně byly úplně zbytečné a Moravcová mohla na plac rovnou v kalhotkách a v podprsence.

A jak na roli trénovala? "Sportuji opravdu hodně a doufám, že se mi povede ještě zhubnout. Hrozně ráda totiž jím. Chodím skákat na trampolínky. Jezdím na bruslích, taky na longboardu. A nedávno jsem na Srí Lance vyzkoušela i surfování. To mi ale zatím moc k srdci nepřirostlo, i když ráda zkouším všechny možné nové sporty," vypočítala Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám