Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opravdu jen výjimečně se Emma Smetana (36) objevuje ve společnosti bez svého partnera Jordana Haje. Když hvězdu Novy doprovázela na TýTý pouze její teta, rozhořely se mezi novináři spekulace, jestli snad vztah sympatické dvojice nezahalil temný mrak rozchodu. Moderátorka Televizních novin ale vše uvedla na pravou míru.

„Partner natáčí první album se svou kapelou. Včera přiletěl producent z Londýna, který natáčí třeba s kapelou Pink Floyd, a rozhodl se, že Jordyho kapelu hodlá podporovat, protože se mu zdá, že dělají světovou tvorbu,“ zdůvodnila nepřítomnost partnera Emma a jedním dechem dodala: „Jordan a jeho kapela jsou z toho v naprosté euforii a tvoří. Zavřeli se do studia, budou tam minimálně týden.“

Emma a Jordan se prezentují jako naprosto harmonická dvojice. Jak už to tak ale bývá, zdání se často liší od reality, a tak jsme se Emmy ptali, jestli se vážně aspoň výjimečně nehádají. „Díky tomu, že u nás létají talíře, tak náš vztah přežil. Létání talířů, ničení nábytku, podpásové nadávky jsou nejlepším receptem na dlouhotrvající vztah, protože partneři v sobě nic nedusí, nemají mezi sebou žádná tajemství a naučí se nelhat si. My se v tomhle smyslu chytáme často, a naštěstí to bývá díky maličkostem a díky tomu se ve velkých věcech shodujeme, protože se dokonale známe,“ vysvětluje Emma.

Reklama

Další články

Načítám