Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová hvězda připravovaného muzikálu Fantom opery Monika Sommerová je další zpěvačkou, které Fantom překazil veselku. Po Míše Gemrotové, se kterou se budou alternovat v roli Christine, i ona odkládá kvůli náročným přípravám na muzikál svatbu.

"S přítelem Jiřím, který pracuje jako ekonom, jsme zasnoubeni a je pravda, že jsme svatbu kvůli Fantomovi odložili. Řekli jsme si už při konkurzech, že pokud bych Fantoma dostala, tak to odložíme. A tím, že se mi splnil sen, jsme ji nezačali vůbec plánovat na rozdíl od Míši Gemrotové, která už měla místo, pozvánky i prstýnky," upřesnila zpěvačka.

O svatbu se připravit určitě nenechá. "Plánujeme ji na příští léto a určitě si ji moc užijeme. Pořád jsme zamilovaní jako na začátku, prožívám úžasný vztah," dodala půvabná operní pěvkyně, která se nyní soustředí jen a jen na Fantoma opery. Denně čtyři hodiny dře na špičkách v baletním sále, do toho zkoušky zpěvu, učení textů i zkoušení kostýmů. Tak nyní vypadají dny vycházející muzikálové hvězdy.

Reklama

Další články

Načítám