Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná Gabriela Franková se včera večer stala novou Českou Miss. Jaké byly její dojmy těsně po vítězství? "Jsem neuvěřitelně šťastná, pláču štěstím, byl to neuvěřitelný zážitek. Vůbec jsem to nečekala," řekla Super.cz nová královna krásy. 178 centimetrů vysoká kráska s mírami 80-63-93 všechny dostala dokonalou postavou, největším poprsím ze všech finalistek a také neuvěřitelně milým projevem.

Pánové, máte ale smůlu! I když nyní budou pořádat fotbalisté a hokejisté hon na novou vítězku, ona už má vybráno. A věří, že vztah vydrží. "Mám přítele Romana, jsme spolu skoro rok a věřím, že nám to vydrží. Znám spoustu slečen Miss, kterým to vydrželo, třeba Gábinu Kratochvílovou. Pokud tomu oba dáme maximum a budeme tolerantní, myslím, že by se to mohlo zvládnout," upřesnila nová Česká Miss.

Gabriela tvrdí, že je klidná, protože si je jistá, že na ni média nemají co vytáhnout. Žádné odhalené fotky i přes své bohaté zkušenosti s modelingem nikdy nefotila. "Mě rodiče vychovali ke slušnosti, nikdy jsem se ani neopila, nemám žádnou plastickou operaci. A hanbaté fotky jsem nikdy nefotila," dodala rodačka z Brna Gabriela Franková, která v Praze studuje na Vysoké škole ekonomické a věnuje se modelingu.

Za sebou má i pár soutěží krásy, byla ve finále Miss Praha Open nebo Miss Brno. Nikdy se ale neumístila a nedosáhla na vrchol. Až nyní se Gábině zcela jistě změní život.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám