Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stojíme u zrodu nové pěvecké hvězdy, která má všechny předpoklady k tomu, aby pořádně zamíchala kartami ve stojatých vodách ženské hudební scény ve světě. Je mladá, skvěle hlasově vybavená, má styl a o jejích půvabech asi také nikdo nepochybuje. Navíc se vypracovala sama a není produktem žádné pěvecké soutěže. Seznamte se s Rihannou nové doby!

Sedmnáctiletá umělkyně celým jménem Pia Ajdba Mia Perez, jež vstoupila do šoubyznysu jako Pia Mia, se narodila na tichomořském ostrově Guam. A právě mezi 160 tisíci jeho obyvateli se zrodil i takový talent, jako je Pia, jež se dostala do povědomí už jako patnáctiletá na internetu svými coververzemi známých hitů, jako jsou Hold On, We're Going Home od Drakeho či It Will Rain Bruna Marse. Její kariéra tak startuje úplně stejně jako ta Justina Biebera...

A zatímco Biebera si vzal pod ochranná křídla americký hledač talentů Scooter Braun, Pia Mia se dostala ke Kanyemu Westovi, který věří, že by mohla být příští Rihannou. Rapper jí bude produkovat několik songů a stane se jejím mentorem. Ale co na to jeho nastávající Kim Kardashian?

Reklama

Další články

Načítám