Hlavní obsah
Článek

O tom, že se Mila Kunis (30) začíná podezřele zakulacovat, se spekuluje už delší dobu. Zatímco herečka i její snoubenec Ashton Kutcher (36) vytrvale mlčí, jejich společný přítel byl sdílnější.

Dříve atraktivní Mila v poslední době pořádně nakynula a přibývající kila se snažila skrývat pod volným oblečením. Protože přibrala nejen v oblasti bříška, těhotenství bylo jen jednou z možností jejího zakulacení.

Původně se psalo dokonce o tom, že si Kunis napoprvé pořídí hned dvojčata, ale takové štěstí slavný pár nejspíš mít nebude. „Oba jsou moc šťastní. Ta informace je hodně čerstvá, ale dvojčata to nebudou,“ prozradil magazínu People přítel herecké dvojice.

Život Ashtona Kutchera dostal v poslední době hodně rychlý spád. S Milou Kunis se zasnoubil pouhé tři měsíce poté, co ukončil vleklý rozvod s Demi Moore. V době, kdy svou novou vyvolenou požádal o ruku, už nejspíš tušil, že brzy bude tatínkem. Pokud by chtěl druhou svatbu stihnout ještě před narozením svého prvního potomka, neměl by příliš dlouho otálet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám