Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Navzdory tomu, co se povídá o modelkách, Agáta Prachařová (38) jídlo konzumuje, a dokonce i sama vaří. Ostatně jako matce a manželce jí vlastně nic jiného nezbývá.

Kontroverzní postava českého šoubyznysu se dokonce velmi ráda pohybuje v kuchyni, ráda vaří, a dokonce taky peče. „Snažím se jíst zdravě a vařím ráda. Vařím vlastně každý den, a to nejraději když Kryšpín usne a mám na to klid. Nejraději máme kuře, na tom se nedá nic zkazit,“ směje se.

My jsme byli u toho, když se modelka pustila do klohnění svého dalšího oblíbeného jídla. Prachařová vařila kachní prsa na čínský způsob s jasmínovou rýží a červenou kari pastou a asistoval jí syn Kryšpín (2,5), který se iniciativně chopil vařečky a celou dobrotu pečlivě míchal.

Co ale Agáta ze srdce nesnáší, je nakupování potravin. Proto využila možnosti, kdy jí suroviny doručili přímo do bytu. „Nemám ráda supermarkety a nakupování potravin obecně, proto mě dovoz jídla nadchnul,“ říká Agáta.

Pravda je ale taková, že Agáta není nejlepším kuchařem u nich doma. „Lépe než já vaří můj manžel Jakub,“ přiznává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám