Hlavní obsah
Článek

Těhotenství Tamary Ecclestone patřilo díky bohatství jejího otce, vlivného bosse F1, k těm nejsledovanějším. Krásná brunetka se ihned po porodu pochlubila fotkou svého potomka, který žije od prvních dnů ve velkém luxusu.

Tamara Ecclestone v pondělí porodila dceru Sophii, která přišla na svět za téměř stejné slávy jako loni princ George. Obě miminka budou mít nejspíš srovnatelné životní podmínky a na jejich výbavičkách se rozhodně nešetřilo. Bernie Ecclestone totiž patří k nejbohatším mužům světa a jeho vnučka to pocítí na vlastní kůži.

„Vítáme na světě Sophii, naši nádhernou holčičku. Je to nejkrásnější den našeho života, nikdy jsme se necítili lépe,“ napsala Tamara den po porodu na sociální síti, kam umístila fotky se Sophií a manželem Jayem Rutlandem. Slavný pár má za sebou pompézní svatbu a dá se očekávat, že narození dcerky oslaví v podobném duchu.

Tamara se na pořízení prvního snímku se Sophií patřičně připravila. Přestože od porodu uběhlo pár desítek hodin, Ecclestone měla pečlivě upravený make-up i vlasy a nepůsobila jako běžná klientka zdravotnického zařízení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám