Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywood v posledních letech oprášil zašlou módu džínových kraťasů a řídí se pravidlem - čím kratší a vyšší, tím lepší. Jsou velice ženské a dopustit na ně nedají Rihanna, Britney Spears, Beyoncé, Selena Gomez ani Vanessa Hudgens. U poslední zmiňované se v šatníku zabydlelo hned několik kousků, ale ten poslední z víkendových nákupů v kalifornském Wastelandu byl trochu mimo mísu. Herečce a zpěvačce praktikující téměř každodenně jógu, která jí perfektně zformovala postavu, tenhle o několik čísel větší model ani v nejmenším nelichotil.

Hereččiny vysportované nohy v šortkách vypadaly poněkud mužně, čemuž přispěla i absence podpatků. Nejkurióznější však bylo, že kraťasy byly nejvolnější v oblasti rozkroku, což maskulinnímu dojmu ještě přispělo. O spodním prádle, jehož guma čouhala ven, ani nemluvě.

Přitom pětadvacetiletá hvězda teenagerského Muzikálu ze střední či dramatu Spring Breakers to umí s tímto módním hitem mnohem lépe, jak se můžete přesvědčit z fotogalerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám