Hlavní obsah
Článek

Že by spravedlnost? Když Josef Rychtář (66) po letním úprku Ivety Bartošové (†48) na dovolenou údajně bez pozvání vlezl do domu protivníka Zdeňka Macury (50) a bez povolení prohledával jeho pokoj, neobešlo se to bez odezvy. Nájemnice domu spolu s Macurou na prudkého podnikavce podali trestní oznámení. A i když před časem místně příslušný soud odmítl záležitost řešit s tím, že podezřelému hrozí větší flastr za vážnější skutky, teď bude k soudnímu projednání přinucen!

„Došel mi papír, v němž se píše, že nadřízený soud souhlasil s odvoláním státního zástupce, kterému se nelíbilo, že by věc šla do ztracena, a přikázal podřízenému soudu věc skutečně projednat,“ sdělil Super.cz Macura.

Ten se se sokem v lásce potkal před soudem již nedávno. Tehdy šlo o soudní líčení v jiné věci, ohledně údajného napadení Macury před bohnickou léčebnou. Za to již Rychtář se synkem Janem dostali trest veřejně prospěšných prací, ale prý se oba odvolali. Podle některých zdrojů však na odvolačku starší z mužů nedorazil. Že by bez omluvy?

Reklama

Další články

Načítám