Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hitmaker Michal David (63) opět ukázal svůj smysl pro humor. Oblíbený popový zpěvák se totiž po vystoupení ve Špindlerově Mlýně proměnil v nefalšovaného pankáče.

Zpěvák si na hlavu nasadil paruku s pankáčským čírem a pobavil všechny své fanynky. Ještě předtím se ale neváhal pustit do míchání drinků. Pobyt na horách si prý užíval plnými doušky.

„Hory mám moc rád, i když nelyžuji, v mládí jsem měl úraz zápěstí a od té doby se lyžování a zimním sportům tak trochu vyhýbám, ale hrozně rád všechny zimní sporty sleduji v televizi, od curlingu, rychlobruslení až po lyžování, ale jinak na hory jezdím velice rád, ta zimní zasněžená atmosféra, to je paráda, ale mám rád i hory v létě, zvláště ten svěží vzduch,“ nechal se slyšet hitmaker, který si v novém Après-ski baru vyzkoušel práci barmana, obsluhoval přítomné hosty, a dokonce si od barmanů půjčil i barmanské veselé kšandy. Práce za barem ostatně zpěvákovi není tak úplně cizí.

„Mám doma takový malý bar, a když přijdou známí, jsem zvyklý je obsluhovat, protože jsem docela velký gurmán a jídlo a dobré pití mám moc rád. Myslím, že kdybych neměl hudební talent, určitě bych se živil jako barman, nebo kuchař,“ prozradil David, který má v současné době plno práce, protože zasedá v porotě dalšího ročníku Hlasu Česko Slovenska.

Na vystoupení si Michal David pochvaloval všechny své fanoušky. „Atmosféra byla skvělá a byl jsem překvapený, jaké věkové rozpětí hostů tam bylo. Přišla si pro podpis nejen sedmiletá holčička, která mě miluje, ale i sedmdesátiletá paní, jež mě poslouchala před dvaceti lety,“ pochlubil se zpěvák, jenž připravuje další pokračování Discopříběhu.

„Probíhají preprodukční přípravy, dojednávání různých partnerství, doufám, že se natáčení rozběhne již letos,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám