Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Míša Nosková (41) dobře ví, jak se vymódit na svůj velký den. Zpěvačka v sobotu velkolepě oslavila své 31. narozeniny, pokřtila svůj první kalendář a v Praze vystoupila se svojí německou kapelou The Trek. Během večera se několikrát převlékla, ale pozornost budil zejména první model.

Míša si oblékla průsvitný top a neměla podprsenku. "Já si myslím, že na ty moje jedničky se nikdo extra dívat nebude," řekla Super.cz se smíchem Nosková. V minulosti dokonce uvažovala o plastice.

"Zvažovala jsem, že bych si ňadra nechala zvětšit, ale nakonec jsem se rozhodla, že zůstanu u svých jedniček. Nemám žádnou plastiku a v blízké době ani žádnou neplánuji," dodala Nosková.

Míša je vděčným objektem všech módních policií. Kritici ji často označují za nejnevkusnější známou osobnost. "Vím, že styling není moje silná stránka, a proto jsem se rozhodla s tím taky něco dělat. Začala jsem čerstvě spolupracovat se stylistou, tak doufám, že konečně přijde jiná známka než pětka," dodala s úsměvem Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám