Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Anglii se spojila skupina vlasových a módních stylistů, vizážistů a grafiků a trochu si zpestřila svou běžnou činnost úvahami o tom, jak by mohly vypadat některé celebrity bez tučného konta a vzorné péče pro změnu vlastního týmu kadeřníků, make-up artistů a módních poradců. A komu se tak trochu pomstili? Bývalému fotbalistovi, který si aktuálně vydělává už téměř výhradně jen svým vzhledem v reklamách - Davidu Beckhamovi (48). Z toho totiž vytvořili zarostlého vousáče bez špetky sex-appealu.

Tým odborníků tak spojil existující snímky slavných s vlastní fantazií a výsledkem byl koncept, který by se hvězdám určitě nezamlouval. Z Beckhama vytvořili neupraveného hospodského povaleče a z Justina Biebera kloučka, který by mohl lámat srdíčka maximálně několika žačkám základní školy.

O moc lépe nedopadla ani Beyoncé, které tvůrci nechali takzvané afro. To si pamatujeme například u sourozenecké kapely Jackson 5. Podobné kudrny však s hrdostí nosí například zpěvaččina sestra Solange Knowles.

To Lady Gaga nakonec s hnědými vlasy vyšla ze všech nejlépe. Tým jí dokonce nechal i umělé řasy a líčení, které je o sto procent lepší než to, které si mnohdy nechala na obličeji vytvořit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám