Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) si to zase pěkně zavařila! V nedávném článku na Super.cz se pustila do své bývalé opatrovatelky Jiřiny K., o níž tvrdila dost nepěkné věci, třeba to, že donáší médiím. A to dotyčnou dámu nakrklo tak, že se rozhodla nenechat to být jen tak. „Budu mluvit. A všichni se budou divit!“ hrozí teď pěstí paní Jiřina. Může nás ale ještě něco u kontroverzní pěnice překvapit?

Může. Třeba to, jak vygradovala absurditu svého chování během letního výletu do Itálie se Zdeňkem Macurou, to šokovalo i ty nejzasvěcenější a ohledně Ivety nejotrlejší znalce jejího života.

„Věřte, že když začnu mluvit, máte story na rok a vyjde hodně pravdy o slavné pěnici. Teď, když vidím, že mě bezdůvodně napadá, hodlám se bránit všemi dostupnými prostředky. Nestýkám se už s nimi a nemám zájem o jejich lživé příběhy. Došla mi trpělivost a začnu mluvit. Vyjádřím se k několika článkům, kde oba nemluvili pravdu a jen cpou veřejnosti své verze, jací jsou chudáci. Měli by se na sebe podívat do zrcadla, celá ta slavná pěnice a její choť,“ rozohnila se dobře stavěná paní.

Prý už o svém prolomení hradby mlčení informovala Josefa Rychtáře. Čekáme tedy, co z ní vypadne, třeba to bude i něco překvapujícího…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám