Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jiří Koběrský (35) je na cestě za slávou stejně neúnavný jako Eva Feureislová. Odradit se nenechá ani opakovaným neúspěchem a nechybí na žádném castingu, kde je neustále přesvědčován o tom, že do showbyznysu nepatří.

Po uznání toužící zpěvák v mládí založil s bratrem a kamarádem kapelu V.I.P., jejíž kariéra skončila ještě dříve, než začala. Jirkovi se ovšem zalíbilo slýchat svůj hlas z rádia a vídat obličej v magazínech pro dospívající mládež, a tak se dlouhodobě snaží o comeback.

Jeho pěvecké umění je nedílnou součástí castingů do televizních show, kam Koběrský dochází se sebevědomím několikanásobného držitele Českého slavíka. Jeho životním úspěchem je postup do užšího výběru Hlasu Česko Slovenska, ale má za sebou i fiasko v show Robin Hood: Cesta ke slávě, kde se marně snažil stát muzikálovou hvězdou. Jeho arogantní chování tehdy porotu natolik pobouřilo, že jej nenechala ani zazpívat.

Sebevědomí Koběrského ovšem navzdory přibývajícímu věku neklesá a prošedivělý vytrvalec se pokusil prosadit i v X Factoru, kde se ovšem nedostal ani před Sisu Sklovskou a spol. „Choval se jako největší machr, povyšoval se nad ostatními a tvářil se, že má postup v kapse,“ popsal nám zkušenost s Koběrským účastník castingu. Diváci X Factoru tak budou jeho vystoupení ušetřeni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám