Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

ExVyVolená Eva Feuereislová už nechtěla slyšet nic o tom, že má ňadra seniorky, a tak nedávno s velkou pompou podstoupila plastiku a nechala si voperovat silikony.

Svým novým počinem se nyní pochlubila na svém fanouškovském profilu na sociální síti.  Výbavu jí však neosahával žádný nápadník, ale další exVyVolená, cvičitelka psů Lucka Šárovcová, se kterou se blonďatá účastnice šmírovací reality show kamarádí i po skončení soutěže.

"Testujeme moje airbagy,“ napsala si pod fotku s Lucií, která osahávala její nové balóny, s nimiž se Eva chystá dobýt svět šoubyznysu.

Zatímco ostatní soupeři z vily, včetně dvojnásobného vítěze Vladka Dobrovodského, dle prostořeké Evy živoří, ona dostává jednu pracovní nabídku za druhou a užívá si svých pár měsíců slávy plnými doušky.

"Tento týden byl opravdu pracovně úspěšný. Dostala jsem další dvě velmi zajímavé pracovní nabídky, takže o mně opět uslyšíte ve spojení s novými projekty,“ pochlubila se natěšená Eva s tím, že se fanoušci mohou těšit například na její nové glamour fotky. Tam už budou nové Evčiny plováky jistě hrát jednu z hlavních rolí, a tak si horňáci určitě přijdou na své.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám