Hlavní obsah
Článek

Má je tak velké, nebo jde o šikovně do dekoltu natlačenou tukovou zásobu? O tom se v posledních dnech asi nejvíc dohadují příznivci nejinteligentnější, nejuplivanější a patrně i nejzadluženější rodiny Česka. Mladší sestra Ornelly Štikové Charlotte (17) si na sociální síti vystavila po té předchozí další fotku se svým monstrózním hrudníkem. A zatímco někteří vrní blahem, jiní – možná závistivě – přemýšlejí o původu jejích prsních žláz.

„Tyhle plováky vypadají nepřirozeně. Je moc tlustá a proto si do výstřihu pěchuje i to, co tam ve skutečnosti nemá.“ Takové a podobné reakce přicházejí do naší redakční pošty. Jenže nechybí ani ty pozitivní, včetně požadavků na zaslání telefonu na tuto „celebrindu“.

Charlotte u fotky uvedla jasně „No man, no drama,“ takže je asi jasné, že po rozchodu s kolouškem Michalem asi na nějaký ten divoký sexuální vztah, s nímž souvisí i poctivé prozkoumání skutečné velikosti jejích ňader, nebude mít ani pomyšlení. Podle jejích známých, kteří už měli čest vidět její dary přírody „rozbalené“, ale jde vážně o původní zboží…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám