Hlavní obsah
Článek

Vzpomínáte si ještě na nejslavnějšího předrevolučního dietologa, odborníka na správné stravování a autora více než dvou set odborných publikací Prof. MUDr. Rajko Dolečka? Možná vás překvapí, že se tenhle vitální pán, který před lety často okupoval také televizní obrazovky, těší vynikajícímu zdraví a ve svých neuvěřitelných osmaosmdesáti letech je stále činný ve svém oboru.

„Stále pracuji a daří se mi dobře. Díky své praxi a zkušenostem se neustále setkávám s problematikou diet a špatných stravovacích návyků,“ svěřil Super.cz Rajko Doleček, který ani ve svém věku neztrácí noblesu a nadhled. „Musím se pochválit. Již čtyřicet let mám stejnou váhu. Držím se na sedmdesáti kilech,“ dodává protagonista kdysi velmi populárního televizního cyklu Nebezpečný svět kalorií.

Rajko Doleček aktivně spolupracuje například s Kateřinou Cajthamlovou nebo s Miss Europe z roku 1995 Monikou Žídkovou a její firmou. „S panem Dolečkem spolupracujeme již osm let. Společně propagujeme některé výrobky. Je to fascinující osobnost,“ uvedla na adresu vitálního experta přes zdravou stravu, ale i endokrinologii a diabetologii Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám