Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (46) je ve čtvrtém měsíci těhotenství a na televizních obrazovkách už je patrné, že si musela pořídit novou velikost podprsenky.

Těhotné Borhyové se totiž vnady o něco zvětšily, což jí samozřejmě přidává na kráse. Moderátorce požehnaný stav moc sluší. Na obrazovce se ukázala v zelených šatech s výstřihem a mírně zaoblenou postavou.

Pomalu rostoucí těhotenské bříško, které láskyplně hladil budoucí pyšný tatínek, sporťák Michal Hrdlička, ostatně vystavila na odiv už v prosinci na vánočním koncertě operního pěvce Štefana Margity.

Borhyová prozradila, že čeká miminko, už na samém začátku těhotenství. V televizi proto nemusí nic maskovat a před kamerou působí přirozeně.

S o jedenáct let mladším moderátorem Michalem Hrdličkou už také chystá svatbu, která by se měla konat v půlce února. Borhyová už doma vychovává syna Lucase, kterého má s předchozím partnerem Nikem Papadakisem. Návrat do práce plánuje už několik měsíců po porodu, stejně jako po narození malého Lucase, a tak diváci bez své oblíbené moderátorky nezůstanou dlouho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám