Hlavní obsah
Článek

Cesta na dovolenou do Turecka skončila pro Britku Cheree Sartain (24) velkým traumatem. Obrovské ponížení ji ovšem přimělo přehodnotit svůj život a začít s hubnutím.

Když se Cheree nasoukala do sedadla v letadle, už se nemohla dočkat, až své mohutné tělo vystaví slunci na turecké pláži. Pak ovšem přišla krutá rána v podobě personálu, který ji nechal z letadla vykázat. Plnoštíhlá dívka totiž nesplňovala bezpečnostní nařízení, když pás na sedačce nestačil na objem jejího kulatého bříška.

Místo vysněné dovolené se tak Cheree dočkala ponížení a několik dalších dní se utápěla v slzách. Pak si ovšem uvědomila, že její nadváha je opravdu kritická, a začala se zbavovat přebytečných kil. Do hubnutí se společně s ní pustila i její matka Paula, která pro Cheree nebyla nejlepším vzorem. Sama totiž měla sklony k přejídání a o své tělo nedbala.

Dnes už je ovšem všechno jinak. Z Cheree je o 37 kilogramů lehčí dívka, která konečna našla ztracené sebevědomí. A hezký pohled je i na její matku, která zhubla ze 110 na 80 kilogramů. Společným úsilím tato rodinná dvojice vypotila 70 kilogramů a odstartovala novou životní etapu, v níž už letecká přeprava nepředstavuje žádný problém.

Reklama

Další články

Načítám