Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pondělí ráno udělala na letišti Václava Havla poslední pápá České republice a odletěla na dovolenou. Jestli byste ale čekali, že Agáta Prachařová (38) poletí s luxusním kufrem obřích rozměrů na kolečkách, pořádně byste se spletli.

Kdo ji po ránu na ruzyňském letišti potkal, možná i zapochyboval, že se jedná o rebelku, která na večírcích vystavuje svůj dekolt, obličej vizážistou vymalovaný jako kraslice a prodloužené vlasy. Agáta se nechala ostříhat, aby neměla s vlasy práci, a i vycpanou podprsenku i šminky nechala doma.

Ze Statenic do Ruzyně přijeli s manželem Jakubem Prachařem (40) a kamarády jen s krosnami, kam se žádné velké parády nevejdou. Podle našeho odhadu bude mít modelka na dovolené nejvýš desetikilové zavazadlo. Protože chtějí Panamu, kam míří, procestovat, je to ideální.

Cestu pro ně vymýšlí Agátin strýček Štěpán, bratr Veroniky Žilkové (62), který v Panamě žije už roky. Vypadá jako drsný chlapík, ošlehaný větrem, tak snad mladým nepřipravil trasu, kterou by nezvládli.

Reklama

Další články

Načítám