Hlavní obsah
Článek

Mateřství si dvacetiletá maminka Ornella Štiková nemohla vynachválit, ale jedna zkušenost jí nejspíš stačila. Vypadá to, že Quentin bude jedináček.

Když se Ornella po románku s Pepou Koktou zakulatila, stala se z ní celebrita. Následný porod syna Quentina patřil k nejsledovanějším událostem loňského roku a Štiková se musela předčasně vyrovnat s rolí matky. Míry z éry modelky jsou minulostí a nastal čas budovat rodinné hodnoty.

Koktu se jí sice podařilo zkrotit natolik, že ji občas zastoupí i u kuchyňské linky, ale další rozmnožování s ním neplánuje. Výbavička po jednom z nejslavnějších českých miminek je tak na prodej. Ornella na sociální síti prodává autosedačku, která už pro jejího drobečka nestačí. A světe div se, k dostání je za polovinu pořizovací hodnoty, přestože je spojená se slavným jménem.

„Ať mají možnost i maminky, co nemají na rozhazování. A těch je v ČR fakt dost a dost, bohužel,“ reagovala Ornella, která se překvapivě projevila jako citlivá bytost. Pepa je už pětinásobným tatínkem, a tak se nejspíš do rošiřování svého klanu taky nehrne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám