Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou ze známých krásek, které propagovaly svatební veletrh a oblékly se jako nevěsty, byla i zpěvačka Dáša Zázvůrková. U ní ovšem, vzhledem k partnerovi, kterého má, svatba, natožpak děti, zřejmě nehrozí. Ve svých dvaatřiceti totiž chodí s o padesát let starším slavným dirigentem Liborem Peškem.

"Já tohle neřeším. Žiju přítomností. Mám muže, kterého miluju, a vše ostatní nechávám plynout. Po dětech jsem nikdy nijak zvlášť netoužila, i když je mám ráda, a dokonce je učím ve škole. A svatba pro mne není důležitá," řekla Super.cz Dáša s tím, že možná ve čtyřiceti názor změní. Nebude už ale pozdě?

"Podívejte se na Martu Jandovou (50), taky měla dítě až v tomhle věku a nepřipadá mi stará," míní půvabná brunetka. Tak jsme byli trochu necitliví a zeptali se jí, zda počítá s tím, že v té době už by mohl být její současný partner v Pánu a musela by si najít konečně někoho mladšího.

"To je opravdu ošklivé. Nezastírám, že mám ráda starší muže a na věku vlastně vůbec nezáleží, třeba tady nebudu dřív já. Měla jsem bratrance, který zemřel, když mu bylo třiadvacet, tak kdo ví," krčila rameny. "Třeba se pak odstěhuju na Aljašku a budu zpívat medvědům," uzavřela s lehkou nadsázkou.

Reklama

Další články

Načítám