Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud stále marně toužíte po vlastním bazénu u domu, raději se snad na fotogalerii pod článkem nedívejte... Vybrali jsme pro vás několik bazénů u rezidencí slavných světových celebrit, které u většiny smrtelníků zůstanou navždy pouze v říši snů. Rozlehlé bazény, ve kterých rozhodně uděláte víc než jen pár temp, jsou navíc na těch nejlepších adresách. Vydejme se tedy na menší obhlídku.

Tradiční obdélníkový, ale o to účelnější prostor pro plavání má u svého domu na Long Islandu v New Yorku Jennifer Lopez. Nemovitost si pořídila za deset miliónů dolarů (200 mil. korun) loni v květnu.

Podobně řešený bazén vlastní u svého sídla v Beverly Hills i Christina Aguilera, ta loni též investovala do tohoto nového bydlení o šesti ložnicích a osmi koupelnách 10 miliónů dolarů.

Součástí překrásné rezidence v Bel Air snoubenců Kim Kardashian a Kanyeho Westa, kterou pořídili za dosud nezveřejněnou sumu začátkem loňského roku, jsou kromě pohádkového bazénu i lázně, vinný sklep, výtah, pět tenisových kurtů či dětské hřiště...

Za téměř 11 miliónů dolarů (220 mil. korun) si pořizoval v roce 2012 nové bydlení i Ashton Kutcher. Jeho moderní stavba v Lake Hollywood čítá kromě zajímavě řešeného bazénu a pěti prostorných ložnic také soukromé kino, posilovnu, masážní salónek, lázně či skleněné můstky mezi jednotlivými částmi domu.

Doslova pohádkový pohled se naskytl všem návštěvníkům sídla Marka Wahlberga v Beverly Hills. Herec sice v roce 2012 nemovitost prodal, ale nelze vás o pohled na ni připravit. Za dům včetně všech vymožeností původně chtěl 16 miliónů dolarů (320 mil. korun), ale nakonec o tři slevil. Jeho bazén v přírodě s vodopádem je opravdovou lahůdkou.

Rovných 12 miliónů dolarů (240 mil. korun) dala předloni Rihanna za luxusní nemovitost s obrovským pozemkem v Los Angeles Pacific Palisades. Místo nabízí dostatek prostoru pro pořádání bujarých párty díky bazénu se spoustou lehátek okolo, BBQ terasou, barem i obřím hřištěm.

Nakonec se pokochejte pohledem na bazén zpěvačky a bývalé členky Spice Girls Melanie Brown, známé jako Mel B. S manželem Stephenem Belafontem si mohou protáhnout těla v bazénu u jejich domu ve francouzském stylu v Kalifornii. Rovněž si v něm lze užívat filmy ve vlastním kině či posilovat v soukromém fitku. Součástí domu je například i nahrávací studio.

Reklama

Další články

Načítám