Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Kostková (47) už je šest let zvyklá stíhat vánoční přípravy a necítit při tom žádný stres. I když ještě víkend před svátky moderuje závěrečný večer StarDance. A kromě moderování se i letos musela naučit jeden tanec a trávit hodiny na tréninku.

„Loni to bylo tango, letos passo doble. Bylo to náročné, ale i díky tomu účinkujícím nezávidím, že tančí. Tanec je nádherný, baví mě, ale moderování si užívám víc. A vzhledem k tomu, že už to byl šestý ročník, připadám si vždycky, jako bych se vrátila domů," svěřila Super.cz.

Nikomu prý nefandila. "To v mém případě nejde, bylo by to poznat při moderování. Doma pod peřinou si můžu myslet, co chci, ale tam to také zůstane," dodala po finále taneční soutěže, když nám nechtěla říct, jestli držela palce víc své herecké kolegyni Anně Polívkové (45) nebo modelce Taťáně Kuchařové (36).

Se spokojeným úsměvem mohla nakráčet i domů, protože během hektických dnů stihla připravit i všechno na Vánoce. "Mám napečené čtyři druhy cukroví. Myslím, že to pro nás stačí. Nechci vypadat jako kulička. Dárečky mám nakoupené, stačí je zabalit. Jediné, co nám chybí, je koupit a ozdobit vánoční stromek," dodala.

Reklama

Další články

Načítám