Hlavní obsah
Článek

Herečku Kamilu Špráchalovou znáte z populárního televizního seriálu Cesty domů, její hlas ale nepřeslechnete v téměř žádném hollywoodském trháku. Z televizních obrazovek česky promlouvá k divákům za takové hvězdy, jakými jsou třeba Nicole Kidman, Jodie Foster či Cameron Diaz. Před prázdninami nasadila Kamila dietu, zhubla osm kil. Důkazem jsou nové fotky. „Cítím se fajn. Pár přebytečných kil je dole. Jsem spokojená a zatím dál hubnout nebudu," řekla Super.cz Kamila, která pod taktovkou fotografky Moniky Navrátilové pózuje na nových snímcích.

Příjemný hlas matky dvou synů Kvida a Kryštofa můžete na vlastní uši navíc slyšet přímo ze sluchátka, pokud se již tuto neděli aktivně zúčastníte televizního charitativního galavečera Srdce pro děti, kde bude Kamila spolu s dalšími osobnostmi, jako jsou třeba Karel Gott, Miroslav Žbirka či Hana Zagorová, zdvihat volajícím telefony a děkovat jim za sumy, které pomohou nemocným dětem plnit jejich přání.

„Předvánoční charita je pro mne samozřejmost, čas adventu je k tomu jako stvořený, příští týden se těším k boromejkám, kde budeme spolu s dalšími spoluautory knihy Pohádky z husího brka předčítat jejich pacientům,“ řekla Super.cz Kamila Špráchalová, která je mimochodem i patronkou Domova svaté Rodiny.

Reklama

Další články

Načítám