Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Sokolová (35) je v současnosti jednou z nejúspěšnějších modelek v Paříži. Snad nikdo tehdy nevěřil, že i když tahle osmnáctiletá porcelánová panenka zvítězila v roce 2007 v soutěži Miss České republiky, zažije na poli profesionálního modelingu takový úspěch.

Už krátce poté, co Kateřinu začala zastupovat agentura Elite Prague, začala být opět v jednom kole. V Istanbulu nafotila několik kampaní a módních editorialů, pak se vrátila na skok do Čech, kde v rámci Desingbloku absolvovala závěrečnou exkluzivní přehlídku holandského dua A.F. Vandevorst, která byla vyvrcholením této prestižní akce.

Doma v Praze dále ještě stihla stanout před objektivem fotografů Matúše Tótha a Bena Renče a podpořila svou účastí charitativní bazar Pavlíny Němcové.

Poslední návštěva města světel byla pro Sokolovou o obíhání castingů a představování se novým klientům. „Nafotila jsem zde nějaké fototesty a stala se tváří jedné značky spodního prádla," pochlubila se modelka.

Už příští týden se vrací Sokolová zpět do České republiky, aby zde oslavila vánoční svátky. Co nevidět se ale Katka do Paříže vrátí. „Mám opci na focení kampaně jedné známé kosmetické značky, ale vzhledem k tomu, že to nemám ještě potvrzené, tak to nechci zakřiknout," říká. Možná tedy Katku Sokolovou budeme brzy vídat na reklamních poutačích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám