Hlavní obsah
Článek

Bývalá televizní moderátorka Michaela Ochotská a úspěšný tenista Lukáš Rosol se vydali do Paříže, aby si po půl roce připomněli své romantické zásnuby. Známý pár při této příležitosti odhalil své plány do budoucnosti.

Ochotská není v poslední době v Česku příliš k zastižení, protože svého partnera věrně doprovází na tenisových turnajích. Jejich cesta tentokrát vedla do Paříže, na niž mají ty nejlepší vzpomínky. „Je to půl roku od našeho výročí, co jsme se tady zasnoubili, tak jsme si to přijeli připomenout,“ tvrdí Míša, která scénu, kdy si Lukáš před ní klekl pod Eiffelovkou, vůbec nečekala.

Od zásnub uběhlo půl roku a svatební přípravy jsou v plném proudu. „Bude to někdy v létě, ale termín ještě nemáme,“ řekl Rosol a jeho partnerka upřesnila velkolepé plány: „Chceme tam mít naše rodiny, naše nejbližší, chceme, aby se všichni bavili, bude to velká zahradní párty.“

A jak bude vypadat svatební noc? Tenista se netají tím, že jim to s Míšou klape po všech stránkách, a užívá si s ní sex i ve chvílích, kdy by neměl. „Někomu to pomáhá, někomu ne. My jsme zvolili volbu, že před zápasem sex nemáme. Ale taky se stalo, že jsme sex měli a ono se dařilo,“ prozradí Rosol v pondělním Top Star magazínu, kde přidá další pikantnosti ze života s Ochotskou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám