Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) se v Praze neukázala jenom kvůli Českým slavíkům, odkud si přinesla druhé místo. Necelé tři dny, na které sem přijela z kanadského Montrealu, využila naplno. Z pátku na sobotu spala čtyři hodiny, ze soboty na neděli pouhé tři, aby všechno zvládla.

Hned v pátek fotila kolekci šperků, foto editorial pro jeden magazín, natočila několik rozhovorů a domlouvala si i práci. Je tak už téměř stoprocentně jisté, že až se v březnu vrátí, začne natáčet třetí pokračování komedie Zdeňka Trošky (70) Žabovřesky. V jednání je i další film.

V sobotu se setkala se svými fanoušky, když přebírala platinovou desku za CD Oheň, a ještě křtila svůj kalendář a další předměty z edice, kterou pro své fandy s týmem vytvořila. A i když byla neuvěřitelně utahaná, stíhala se mnohokrát převléknout a pořád se dokázala smát na celé kolo. A ukázala tak, že v ústech nemá ani jednu plombu.

Reklama

Další články

Načítám