Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

I když je Courtney Stodden (19) stále ještě oficiálně manželkou herce Douga Hutchisona (53), už se poohlíží po novém partnerovi, který by finančně pokryl její vysoké životní nároky. Na večírku tak lovila nového sponzora tím nejlacinějším způsobem.

Silikonem značně „vylepšená“ hvězda reality show už působí jako nevydařená plastová figurína, ale přesto se ještě najde pár obdivovatelů, jimž přijde přitažlivá. Do společnosti se tak vydala v minišatech zahalujících jen minimum ze svého těla.

Neforemné silikony se však draly ven z těsného dekoltu, a aby toho nebylo málo, Courtney odhalila i svůj klín. Každý uchazeč o místo jejího dvorního investora si tak mohl udělat detailní představu o všech zákoutích chodící reklamy na plastickou chirurgii.

Courtney Stodden před časem naplnila roli zlatokopky, když oznámila konec manželství s o 34 let starším Hutchinsonem, na němž se dosud slušně přiživovala. Nový partner měl být údajně bližší jejímu věku, ale to se Courtney nepodařilo naplnit. S vyšším věkem totiž úměrně roste i bankovní konto, a novým objevem silikonové barbíny se tak stal vlivný třiapadesátiletý publicista Edward Lozzi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám